Zsoca és a fehérjehalmazok

A sötétség határán bolyongva egy őszinte vallomással kell kezdenem. 
Bayer Zsoltot meglehetősen ostoba, félművelt taplónak tartanám, ha a taplókat ezzel nem sérteném meg. Így aztán elfogult vagyok vele szemben. Ezt nem minden alap nélkül mondom. Szegény nem nagyon ért magyarul, képzettségét tekintve ez elég baj. Műsoraiban többször elhangzott, hogy kétféle nemi identitás van, nő vagy férfi. nos ez annyit tesz, hogy vagyok én, és van kétféle nemi identitás, tehát vagy nőnek gondolom magam, vagy férfinak. 
Nu, a székelyek erre azt mondanák, ez akkora baromság, hogy neki lehet támaszkodni, én úgy fogalmazok, hogy ha lakóparkot nem is, de gender ideológiát lehet rá építeni, Ha ugyanis két féle identitás lehet, miért ne lehetne 52? Itt ugyanis e megfogalmazásban az identitás valamiféle önmeghatározás jelentésű, És a megfogalmazás lényege, hogy a folyamatban nem a valóság a meghatározó, hanem az attól elidegenedett tudati modell. Ez több szempontból is pech, de ezt most nem részletezném, csak azt jegyzem meg szerényen, hogy Zsocánk úgy válik gender ideológussá, hogy észre sem veszi. 
A valóságban ugyanis van két nem. és az ember vagy tudja, melyikkel azonos, vagy nem tudja, azaz a nemi identitás tekintetében számosságról nem beszélhetünk, az vagy van, ebben az esetben tudom magamról, hogy férfi vagyok, vagy nincs, ebben az esetben nem tudom. A különböző lmbt közösségek tagjai megkövetelik, hogy tiszteljük a nemi identitásukat, üzenem nekik, hogy tisztelném én, ha lenne nekik olyan, de sajnos épp az alapján különböznek az emberek többségétől, hogy nincs nekik. Így aztán tisztelni sincs mit. Ez az égadta világon semmit nem jelent. Csak az a megkülönböztetett figyelem meg jog, meg minden szarság amit követelnek maguknak épp ezen a hiányon, azaz a semmin alapul. Zsoca ezt nem érti, vagy nem akarja érteni, ezért kreál a semmiből valamit, amikor elismeri a kétféle identitást. Ez legyen az ő dolga. van itt azonban más is, és ez fontosabb. Az éghajlatváltozás. korábban már próbáltam jelezni, hogy van a klímahiszti, és emellett sajnos változik az éghajlat. A kettő messze nem ugyanaz, az egyik egy politikai eszköz, amivel elérték, hogy országok, nemzetek egy globális rendszer politikai céljainak megfelelően cselekedjenek, a másik egyfajta természeti válasz az emberi hülyeségre. Nevezetesen olyasfajta gondolkodásra, miszerint a természet valami, ami csak úgy ott van, és ha természeti javakat elvezetek, elviszek onnan, legfeljebb majd nem lesz ott, más nem igen történik. csakhogy a természet rendszer, ami röviden annyit tesz, hogy a szerkezete határozza meg az adottságait. A Kiskunság teszem azt egy ilyen a Gödöllői Dombság, a Duna és  Tisza által határolt rendszer, nem mellesleg a két folyó is rendszer, és természetesen egyben alrendszer is. De ez már túl bonyolult. Az emberi beavatkozás nélkül a táj felszínének a kétharmadát víz borítja, e szerkezet tartja fenn a nedves kontinentális klímának nevezett természeti adottságokat. ha valaki úgy gondolja, hogy a vizek levezetésével párhuzamosan a klíma, mint adottság marad, az elvesztette a kapcsolatát a valósággal. aki elvesztette a kapcsolatát a valósággal, az nevezzék bár Szőllősi Nagy Andrásnak, Láng Istvánnak és legyen bár egyetemi tanár, OVF igazgató, vagy csak valamelyik területi vizig vezetője, elmebeteg, és sajnos betegsége veszélyesebb bármilyen vírusnál. Ez egyébként a dolgok állása miatt hamarosan nem csak nyilvánvaló lesz, de nagyon fog fájni. És itt lép a képbe Bayer Zsolt, aki elmondja, hogy a korona vírus mizéria elfújta a klíma hisztit, ma már senki nem aggódik a klímaváltozás miatt. 
Kár, szerintem jobban tennék, ha aggódnának. Nem a hisztiben felsorakoztatott nyilvánvaló hazugságokra rímelő tévedésekről beszélek, hanem a tényleges változásokról. A klíma hiszti kreálóinak és fenntartóinak, úgy kellett ez a vírus hiszti, mint egy falat kenyér. itt, mint azt Zsocánk fennen hangoztatott véleménye sejteti, csak az van, ami megjelenik a médiában. most még néhány hónapig, esetleg egy évig a vírus uralja a virtuális, ha tetszik tudati teret. 
Ez alatt elfeledkezünk a klíma hisztiről, és ha nincs változás, akkor senki sem fog emlékezni rá, ha lesz változás, fel lehet venni a fonalat úgy, mintha a hisztériát keltők mindig is a változásokról beszéltek volna. kedves Zsocánk, hogy elmebaja miatt vagy fizetésért épp ebben segédkezik műsoraiban, éppúgy, ahogyan a gender ideológiát is segíti ugyanott. 
 
Akár így, akár úgy roppant sajnos ez így feleim, mert csak a katyvaszt, a ködöt növeli, miközben úgy tesz, mintha oszlatná. hogy mi ebből a lényeg? 
 
Nem lenne szabad összekeverni a biológiai nemeket az azonosság tudattal, mint ahogy a klíma hisztit sem a klímaváltozással. Az utóbbit főleg nem úgy, hogy alpári stílusban minősítünk mindenkit, aki valamilyen szinten szót emelt a klímaváltozás miatt, összekeverve közben a hisztéria keltőket, a hisztinek bedőlőket és a valós veszélyre figyelmeztetőket. ha ezt valaki tudatosan, pénzért teszi, leginkább azokkal a jelzőkkel illethető, amiket Zsocánk szór az éterbe. ha nem erről van szó, akkor ez viszont az idiotizmus határát tán már felülről súroló ostobaság. 
 
Őszintén szólva nem tudom, melyik a rosszabb. Viszont az tény, hogy ilyen vízügyi vezetők és megmondó emberek mellett a kormánynak nincs szüksége ellenségre, de ellenzék van, és hamarosan jön az általa várt természeti katasztrófa is, amely elsöpri nemcsak a NER-t, de sok mást is. hogy mikor? Nem tudom, de azért tessenek csak figyelni, mert aki óvatlan, könnyen a seprű előtt találhatja magát, és akkor úgy járhat, mint az újságpapír közé keveredett húszezres, a kissé nagyvonalú, és emellett figyelmetlen házi asszony kisepri a szeméttel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Éghajlatváltozás - a médián túli valóság

szkíta tájépítészet tudása

Péter negyedik árulása