utolsó? bejegyzés

Nem ragozom.
 
Az OVF sokat fizetett a NER működéséért, 
megvásárolta tehát a jogot, hogy elpusztítsa a Kárpát-medencét, 
csak rajta. 

Ha megvette, hadd vigye! Akinek számítanak a gyermekei, jobb ha menekül, amíg lehet. Ami azt illeti én ezt teszem: https://www.youtube.com/watch?v=L74IyC1N43M.
 
Fájó szívvel. Tudom, Kóbor Jánosnak igaza volt, nincsenek szigetek, de lesznek, mert most olvadnak ki a jég alól. Arrafelé, és Dél-Amerikába, az Andoktól nyugatra és az Amazonastól délre tán egész élhető lesz a vidék. Ami azt illeti, én elmegyek. 
Levelet ne várjatok, mert mire kiolvadnak a szigetek, eltűnik majd a posta, már mondjuk amíg lesz net, addig ide írogatunk majd. Vagy nem, de ez biztos, mint ahogy az is, mi tudunk életet teremteni, itt is tudnánk, de nem tehetjük meg, nem fizettünk érte. 

Aki teheti szedje a sátorfáját, amíg még lehet, és amikor lehet. Ha korán indul, még nem lesznek szigetek, ha későn már kiolvadnak, de hely nem lesz rajtuk. Elfoglalják azok, akik fizettek azért, hogy elpusztíthassák. 
És akkor, ahogy írva vagyon: én elmegyek, nektek elmondom, másnak senkinek, majd addig megyek, még lesz egy kis sziget, de nem hiszem, hogy írok nektek. És tudom, még nincsenek szigetek, de kiolvadnak, mire odaérek. 

Ég veletek!

Megjegyzések

  1. Nem lehet utolsó!
    Maradnod kell!
    Folytatnod kell!

    VálaszTörlés
  2. Tényleg utolsó volt?
    Hová mentél, Géza?
    Szükségünk van Rád!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még valahol itt vagyok, és nem is igen megyek sehová

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Éghajlatváltozás - a médián túli valóság

szkíta tájépítészet tudása

Péter negyedik árulása