100majom

Feleim! 
 
Kérem használja az eszét az, akinek még van! 
A természet rendszer. 
Mit jelent ez? 
Azt hogy mi, és a vírus ugyanannak az egésznek, ha tetszik rendszernek a részei vagyunk.
Nem egymástól függetlenül létező giz-gazok. A rendszeren belül megvannak a "kérlelhetetlenül szigorú" szabályok. A vírus szabályozó, de nem túl szabályozó. Megvan a korlátja, a századik majom, a kísérlet ismert. Amikor egy meghatározott számú majom megold egy feladatot, a megoldást az összes ismeri. és akkor nézzük. 
Ha egy erdőt kártevő támad meg az érintett területen, tehát a lepke röpte által meghatározott térben minden fa ellenanyagot termel. És akkor nézzük az embert. Egyetlen járvány sem irtotta ki, szerencsére ez a helyzet a biológiai fegyverekkel is. 
Amikor a "századik" beteg meggyógyul, valamennyi ember megtanulja legyőzni a kórt. - kivéve a természetből kiszakadt zombikat. aki nem hiszi,

  • a. lehet már maga is zombi.
  • b. járjon utána, a spanyol náthának nem találták fel az ellenszerét, ám a járványt az emberek megtanulták kezelni, soha meg nem ismétlődött.

Nem biztos, hogy túl kéne tolni ezt a biciklit, és lehet, hogy nem ártana helyette ismerni és érteni a természetet.

g

Megjegyzések

  1. Esélytelen, ez itt már a zombi apokalipszis. Semmit nem tudunk a természetről, még kevesebbet értünk. Azt hittem fél sivatagból vizet elvezetni, egyedi és tán van még némi kilátás, esetleg szép kilátás. hogy is mondotta Szarumán:nem lesz több hajnala az emberi fajnak, esetleg a spirituális embernek. Nu ehhez majd kapaszkodni kell.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Éghajlatváltozás - a médián túli valóság

szkíta tájépítészet tudása

Péter negyedik árulása