Viszlát és kösz a halakat

Nos feleim! A globális felmelegedés hatalmi-politikai célokat szolgáló klímakamu, hamis propaganda. Ez faktum!, ahogy Rejtő Jenő  Ellopott futár c. írásának főhősnője mondaná. Akik terjesztették eleve politikai eszköznek szánták, a köréje rajzolt zöld politika és elvrendszer sem más, mint a marxizmus-leninizmus frissített, újratöltött változata.  Azt hiszem erre felesleges több szót vesztegetni, annak ellenére, hogy 2017 óta az éghajlat változik, ha viszont megnézzük e nagyon is markáns változások jellegét és irányát, nem nehéz belátni, hogy e változásoknak sok köze nincs a felmelegedéshez. Addig ugyanis, amíg a felmelegedésről kamuzó parasztvakításokban évtizedek alatt tán egy-két fokos átlaghőmérséklet emelkedést lehetett produkálni, addig az elmúlt három évben csontig fagyó Niagara, a Floridában megdermedő hüllők hada, a dél-angliai tengerpartot meglepő tartós fagy nem igazán felmelegedésről tanúskodik, ráadásul ezek a változások a jelzett területeken tíz fok körüli vagy azt meghaladó középhőmérséklet esést jelentenek.
A természet rendszer, nos ez az a tény, amit ezek a tudományos hazudozók, és a rájuk hallgatók nem ismernek és nem is értenek. Ez nem csak azt jelenti, hogy jelenleg épp egy rendszerszintű összeomlást élünk meg, amely addig fog tartani amíg az önszerveződést gátló civilizált mohó sapiens a földi létből ki nem iktatja, mikortól elindulhat az önszerveződés, hanem azt is, hogy az összeomlással szemben önállóan is életképes alrendszereket teremthetünk. Drága feleim! Mi lenne, ha egy pillanatra félretennénk a gondokat, és akinek még van a gondok közti tanakodás helyett az eszét használná!
A végítélet ugyanis épp ezt jelenti. Nem arról van szó, hogy dühödt angyalok lebontják körülöttünk a fizikai világot, vagy manócskák szedik széjjel, hogy ne zavarjon éjjel. Egyszerűen csak megszűnnek a létfeltételei, és akármilyen leleménnyel rakták is össze nem tud fennmaradni, Éppúgy elsüllyed, mint a Titanic és aki rajta marad, követi a hullámsírba, vagy a pokol mélységes mélyére. Jézus ellenben megmutatta, lehet a természettel, a láthatatlannal, a teremtővel együttműködve élni, és amikor eljön az ő második eljövetele, akik ezt teszik, megmaradnak és elfoglalják méltó helyüket az Ő jobbján.

Ennyit a fjordokról. Ami a lényeget illeti miután tudunk önállóan is életképes alrendszereket teremteni, melyek akár évezredeken át menedékként szolgálhatnak nekünk, mint tette azt pl. a bátorligeti ősláp, vagy tették a keleméri mohosok az utolsó jégkorszaktól napjainkig. Ennek megfelelően javaslom, kezdjünk el menedéket építeni. A legtisztább az lenne, ha csapot, papot hátrahagyva alkalmas helyeket keresnénk, és mihamarabb a teremtő szolgálatába állnánk. Aki teheti, tegye meg. Persze nem kötelező, ebből áll a szabad akarat. De aki úgy dönt, marad a Titanicon, gondolja végig, vajon tiszta tudattal, szabad akaratából döntött, avagy szembekötve vakon megvezetve, jóvátehetetlenül belegabalyodva a hazugság szövetébe.
Nos aki lépne is, nem is, az megteheti olyasformán, ahogy a hatvanas évek hobbikertjeit használták, akik használták. Keresnek egy magamfajta elborult célszerű szegény embert, és elkezdenek közösen életközösségeket teremteni. Hogy hogyan? Adhatnék irodalmat, de félreértenék, viszont elmondom mindenkinek, és meg is mutathatom, ha kell, és az eredményeket közzé teszem itt e blogon. Én hamarosan belekezdek, pár hónapon belül lesz miről mesélnem. Addig vissza is vonulok, és csak a személyes megjelenésekre válaszolok, már ha lesz ilyen.

Addig is viszlát, és kösz a halakat.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Éghajlatváltozás - a médián túli valóság

szkíta tájépítészet tudása

Péter negyedik árulása